Lidhje me faqet e vjetra të PKG

Faqet e ndërkombëtare të PKG transferohen gradualisht në format të ri. Ju mund të gjeni faqet e mëparshme qe tashmë jane përmirsuar (me të gjitha përbërjet e tyre) në linkun e mëposhtëm.

Search for content

Lajmet e fundit

«Jo luftës, asnjë pjesëmarrjes, jo bazave të vdekjes»

2022-05-12

«Jo luftës, asnjë pjesëmarrjes, jo bazave të vdekjes»
«Jo luftës, asnjë pjesëmarrjes, jo bazave të vdekjes», shkruhet ...
Popujt të besojnë në fuqinë e tyre dhe ta përdorin atë

2022-05-10

Popujt të besojnë në fuqinë e tyre dhe ta përdorin atë
Me dhjetëra manifestime të organizuara nga Partia Komuniste e ...
Me emocione të thella u nderuan 200 komunistët e ekzekutuar në 1 Maj të vitit 1944

2022-05-03

Me emocione të thella u nderuan 200 komunistët e ekzekutuar në 1 Maj të vitit 1944
Mes një atmosfere mjaft emocionuese, më 30 Prill u zhvillua në ...

» Shiko të gjitha lajmet...

On the Cyprus Issue

Positions and materials of the KKE on the developments around the Cyprus Issue